Radno vreme:Pon - Pet 8.00 - 16.00 Pozovite nas: +381 11 23 99 521

STASTO – Automatizacija, MADE IN EUROPE

13.3.2019.by ivan
badge-1.png

MADE IN EUROPE

OD NOVOG PRISTUPA FILOZOFIJI NABAVKE I MI IMAMO KORIST

Tri glavne činjenice pokreću STASTO – Automatizaciju u nabavci isključivo od evropskih proizvođača:

  • kompetentnost na terenu
  • kratki putevi
  • regionalna vrednost

 

KOMPETENTNOST NA TERENU:

Poslovi sa proizvodima za automatizaciju zahtevaju brojne konsultacije. STASTO – Automatizacija se stalno susreće sa zadacima koje treba rešiti. Stoga, velika prednost za sve strane je integracija proizvođača kako bi se efikasno i uspešno savladali ovi izazovi. Jezičke barijere su svedene na minimum. Mala udaljenost proizvođača omogućila je intenzivnu razmenu iskustva u celom lancu isporuke.

 

MALA UDALJENOST:

STASTO – Automatizacija  može fleksibilno da odreaguje na svaki zahtev trzišta zbog blizine fabrika za proizvodnju. Rokovi isporuke poručenih proizvoda mogu biti u velikoj meri skraćeni, tehnička i logistička rešenja biće na raspolaganju u izuzetno kratkom roku. Kratke transportne rute od proizvođača do klijenta u znatnoj meri smanjuju ekološku štetu.

 

REGIONALNA VREDNOST:

Prethodnih godina postojao je trend premeštanja proizvođača u strane zemlje. Kao posledica toga profit se premeštao iz domaćih u strane zemlje, time su izgubljena mnoga radna mesta.
To je dovelo do pada životnog standarda i rizika po buduću bezbednost regiona na duže staze. STASTO – Automatizacija  snažno nastoji da spreči ovaj trend. Za aktivan asortiman STASTO proizvoda kvalifikovana su isključivo evropska proizvodna postrojenja visokog kvaliteta. Ovim se obezbeđuje maksimalna dodata vrednost u regionu.

 

ivan